Covid-19

Vi forsøger at holde ventetiden på et minimum, så at man så langt som muligt ikke skal møde på andre patienter når man er i klinikken. Vi anmoder derfor om at du ikke kommer for tidlig til din tid uden at tjekke om vi har mulighed til at tage dig ind før - dette for at undgå at mange sidder og venter i venteværelset.


Hvis du ikke finder en tid der passer på online booking, kan du ringe eller skrive en email. Specielt på mandage og torsdag, der vi har langdag, og er to behandlere i klinikken, kan vi ha flere tider end dem, der er tilgængelig online (uden at der bliver overbefolket eller venting i klinikken).

Hygiene:
Vi bruger engangspapir på briksen som før, men hvis du behøver et teppe, skal du tage et med. 

Briks og andre relevante overflader gøres rent mellem hver patient. 

Vi tager ikke hånd, mere: vi øver os i at være nærværende og tilstede, uden det håndtryk vi er vant med. Det giver mening at gøre det på den her måde,  selv om vi så alligevel har tæt kontakt i behandlingssituationen: vores hænder er en stor kilde til smittespredning - meget mere end vores nakke- eller rygmuskler.

Krav for at kunne modtages i klinikken:

  • Patienten skal ikke have symptomer på Covid-19-infektion: såsom feber, hoste, muskelømhed, ondt i halsen, hovedpine eller åndenød.
  • Patienten samtykker til at besøg i klinikken er på eget ansvar.


Pas på jer selv!


Nærbillede af gule tulipaner