Vi hjælper med diverse lidelser

Allergi


Læs mere

Angst-symptomer


Læs mere

Bihulebetændelse


Læs mere

Bækkenløsning


Læs mere

Graviditetsgener


Læs mere

Graviditetskvalme


Læs mere

Helvedesild


Læs mere

Hovedpine og migræne


Læs mere

Igangsættelse af fødsel


Læs mere

Infertilitet


Læs mere

Kvalme


Læs mere

Lunge-problemer


Læs mere

Mavebesvær IBS


Læs mere

ME - Myalgisk Encefalomyelities


Læs mere

Menstruations-smerter


Læs mere

Modningsakupunktur, for lettere fødsel


Læs mere

Nedtrykthed depression


Læs mere

Overgangsalder


Læs mere

Stress


Læs mere

Svimmelhed


Læs mere

Søvnløshed


Læs mere

Tinnitus


Læs mere

Kroniske smerter


Læs mere

Arbejdsbelastning


Læs mere

Velkendte og nye behandlingsformer

Vi kombinerer ulige teknikker for at effektivt kunne møde de ulige behov vi præsenteres for, og vi sætter vores ære i at forsøge at give vores kunder den bedst mulige hjælp.

Det er efter hånden mange år siden vi startet vores akupunkturklinik i Tromsø i 1998, og mere end 60 000 konsultationer er det blevet i årenes løb. Selv om næsten alle, der kommer til os, allerede har prøvet ting som massage, fysioterapi og kiropraktik, har vi hjulpet rigtigt mange mennesker til et liv der er mindre præget af smertet og andre plager.

Grundlaget for arbejdet i klinikken har været triggerpunktbehandling: den meget effektive smertebehandling udviklet af amerikanske læger.

Smertebehandlingen har ofte blevet kombineret med kinesisk akupunktur. Når akupunktur har været brugt i mere end 2000 år, og stadig er lige så aktuel, er det fordi det er en rigtig god behandlingsform ved en række lidelser som bihulebetændelse, maveproblemer, kvindeplager mm.
Vi har vores uddannelse i akupunktur fra selve kilden – et halvt års fuldtidsuddannelse i Beijing, Kina gav os en uvurderlig indføring i så vel behandlingskunsten som den kinesiske kultur. Ingenting er som Kina, og man venner sig aldrig helt til det. Det blev et stående mundhæld blandt os udenlandsstudenter, når vi mødte på ting vi ikke rigtig kunne fange med vores vestlige tilgang: This is China …

Det sidste tilskud af behandlingsteknikker er kanio sakral terapi. Med sin nænsomme tilgang går den her behandlingsform til roden af problemerne og giver gode resultater på tilstande, som kan være vanskelige at finde hjælp til indenfor det traditionelle sundhedsvæsen.

Kranio sakral terapi er fortrinlig til alle tilstande der har elementer af stress, og det er et uvurderlig hjælpemiddel i klinikken. Når fremgangen ikke kommer som forventet, vil ofte et tillæg af kranio sakral terapi gøre at ting løsner og resultaterne kommer.