Behandlinger

Moderne triggerpunkt-behandling giver hurtige resultater, og typisk oplever patienten straks øget bevægelighed og reducerede smerter. En kombination af nålebehandling og moderne laserteknologi giver god fremgang, også hos patienter der er blevet behandlet med fysioterapi, kiropraktik, massage, gigtmedicin etc. gennem mange år.

Kraniosakral terapi
er en nænsom behandlingsform der giver gode resultater på tilstande, som kan være vanskelige at finde hjælp til indenfor det traditionelle sundhedsvæsen.

De blide teknikker gør det muligt at spille på hold med kroppen, så den kan afspændes i sit eget tempo. Fremfor fx at bruge manipulationer der man forsøger at tvinge en forandring frem, bruger man lang tid.

Vi benytter også klassisk kinesisk akupunktur når det er indiceret.

Vores faglige forankring ligger i sygeplejefaget


Sundhedssystemet kører stadig, trods de sidste coronarestriktioner, og som sundhedsautoricerede er vi derfor ikke underlagt tvangslukning.


I Origo Akupunktur behandler vi med triggerpunktbehandling, kranio sakral terapi og klassisk kinesisk akupunktur.

Moderne smertebehandling

Triggerpunktbehandling er, for mange mennesker, et godt alternativ til fysioterapi, kiropraktik og massage.

Læs mere

Kranio Sakral Terapi

Kraniosakral terapi er meget virksomt ved stress, og er særligt effektivt når man døjer med en kombination af mange ting, der helt eller delvis har sit udspring i for meget pres over tid.

Læs mere

Akupunktur

Kinesisk akupunktur er et udmærket behandlingsalternativ for lidelser som fx bihule-betændelse, maveplager og ulige kvindeproblemer.

Læs mere