Moderne smertebehandling

Triggerpunktbehandling er for mange mennesker et godt alternativ til fysioterapi, kiropraktik og massage, og den benyttes ved smerter i fx nakke, skulder, lænd og knæ.

Læs mere

Kraniosakral terapi

Kranio sakral terapi er meget virksomt ved stress og er særligt effektivt, hvis du døjer med en kombination af mange ting, der helt eller delvist har sit udspring i for meget pres over tid.

Læs mere

Akupunktur

Kinesisk akupunktur er et godt behandlingsalternativ for lidelser som fx bihulebetændelse, maveplager og migræne.

Læs mere

Neurofeedback

Træn hjernens evne til at regulere sig selv. Neurofeedback hjælper dig med at regulere tanker, sansninger og følelser.

Læs mere

Behandlinger

Triggerpunktbehandling er en moderne smertebehandling, der giver hurtige resultater. Typisk oplever patienten øget bevægelighed og reducerede smerter i løbet af de første behandlignstider. En kombination af nålebehandling og moderne laserteknologi giver god fremgang, og er for mange patienter et godt alternativ til fysioterapi, kiropraktik og massage samt smertestillende gigtmedicin etc.


Kraniosakral terapi er en nænsom behandlingsform, der giver gode resultater på tilstande, som kan være vanskelige at finde hjælp til indenfor det traditionelle sundhedsvæsen.

De blide teknikker gør det muligt at samarbejde med kroppen, så den kan afspændes i sit eget tempo. I stedet for at bruge fx manipulationer, hvor man forsøger at fremtvinge en forandring og bedring, bruger vi i stedet den tid, kroppen har behov for.

Vi benytter også klassisk kinesisk akupunktur, når det giver mening, typisk ved mere sammensatte tilstande som fx migræne, bihulebetændelse, allergi, søvnproblemer, depression, menstruationsbesvær og gener ved overgangsalder.

Vores faglige forankring ligger i sygeplejefaget, og behandlerne er sundhedsautoriserede.


I Origo Akupunktur behandler vi med moderne smertebehandling/triggerpunktbehandling, kranio sakral terapi og klassisk kinesisk akupunktur.

Få den rette behandling

Hos Origo Klinik har vi ingen standardbehandlinger. Vi tager altid udgangspunkt i dine specifikke smerter og udfordringer, og vi arbejder altid hen imod at nå behovet for en smertefri hverdag. 

Ofte kombinerer vi behandlingsformer for at opnå den bedste effekt for dig. Vi tilbyder blid kropsbehandling, der bryder onde cirkler og gør hverdagene lettere uden smerter.

Origo Klinik har siden 1998 hjulpet mange tusind mennesker af med deres smerter og andre gener. Få en effektiv og evidensbaseret behandling med dit behov i centrum. 

Akupunktur giver ikke mange bivirkninger, men her kan du læse om de få, der kan opstå.


vandperler