Moderne smertebehandling

Triggerpunktbehandling er, for mange mennesker, et godt alternativ til fysioterapi, kiropraktik og massage, og benyttes ved smerter i fx nakke, skulder, lænd, knær etc.

Læs mere

Kranio Sakral Terapi

Kraniosakral terapi er meget virksomt ved stress, og er særligt effektivt når man døjer med en kombination af mange ting, der helt eller delvis har sit udspring i for meget pres over tid.

Læs mere

Akupunktur

Kinesisk akupunktur er et udmærket behandlingsalternativ for lidelser som fx bihule-betændelse, maveplager og ulige kvindeproblemer.

Læs mere

Behandlinger

Moderne triggerpunkt-behandling giver hurtige resultater, og typisk oplever patienten straks øget bevægelighed og reducerede smerter. En kombination af nålebehandling og moderne laserteknologi giver god fremgang, og er for mange patienter et godt alternativ til fysioterapi, kiropraktik og massage, samt smertestillende gigtmedicin etc.


Kraniosakral terapi er en nænsom behandlingsform der giver gode resultater på tilstande, som kan være vanskelige at finde hjælp til indenfor det traditionelle sundhedsvæsen.

De blide teknikker gør det muligt at spille på hold med kroppen, så den kan afspændes i sit eget tempo. Fremfor fx at bruge manipulationer der man forsøger at tvinge en forandring frem, bruger man lang tid.

Vi benytter også klassisk kinesisk akupunktur når det er indiceret, typisk ved mere samensatte tilstander so fx migræne, bihulebetændelse, allergi, søvnproblemer, depression, menstruationsbesvær, gener ved overgangsalder mm.

Vores faglige forankring ligger i sygeplejefaget, og behandlerne er sundhedsautoricerede.


I Origo Akupunktur behandler vi med triggerpunktbehandling, kranio sakral terapi og klassisk kinesisk akupunktur.

Få den rette behandling

Hos Origo har vi ingen standardbehandlinger. Vi tager altid udgangspunkt i den enkelte patients smerter og udfordringer, og vi arbejder altid ud fra at nå det ønsket behov for en smertefri hverdag. 

Ofte kombinerer vi behandlingsformer for at opnå den bedste effekt for patienten. Vi tilbyder  blid kropsbehandling, der bryder onde cirkler og gør hverdagene lettere uden smerter.

Origo har siden 1998 hjulpet mange tusind mennesker af med deres smerter og andre gener. Få en effektiv og evidensbaseret behandling med dit behov i centrum. 

Akupunktur giver ikke mange bivirkninger, men her kan du læse om de få, der kan opstå.


vandperler