Graviditetskvalme

Kvalme er et af de problemer, der opleves værst for den, der er ramt af det. Vi hører ofte patienter sige, at det er værre end smerter, for det er langt sværere at leve med kvalme, end med (moderate) smerter. Har man først kvalme, er der ikke rum for så meget andet.

Forskning viser klar effekt af akupunkturbehandling mod graviditetskvalme. 

"Conclusion: Acupuncture is an effective treatment for women who experience nausea and dry retching in early pregnancy. A time-related placebo effect was found for some women"

En diagnose fra traditionel kinesisk medicin (TCM) kan ikke «oversættes» direkte til en vestlig medicinsk diagnose - eller omvendt, da de to fag bygger på helt forskellige teoretiske grundlag. 

Akupunkturpunkterne som skal behandles, vælges ud fra den situation/sygehistorie den enkelte er i. Nålene som benyttes er meget tynde, ofte ikke mere end 0,25 mm i diameter, og medfører sjældent særlige smerter.

Akupunktur tilfører intet, men stimuleres kroppens egne helbredende processer og mekanismer.

Gravid kvinde. Origo tilbyder akupunkturbehandling og kranio sakral terapi for at fjerne kvalme og smerter ved graviditetskvalme.

Akupunktur mindsker kvalmehvis du er gravid

Som oftest viser effekten af behandlingen sig efter 3-5 behandlinger, hvorfor man kan købe denne behandling som en pakkeløsning af 6 behandlinger (med rabat).


Behandlingen er enkel, og er uskadelig for barnet/fosteret (alle akupunkturpunkter der er regnet for at være farlige for gravide, undgås).

Klippekortspris for 6 behandlinger af kvalme ved graviditet: kr 2400 (betales ved første konsultation)

Hvis ønskeligt, efter en individuel vurdering, kan behandlingen også kombineres med kraniosakral terapi

Læs mere om akupunktur

Læs mere om kranio sakral terapi