Kursus

Tilbagemelding fra begejstrede kursusdeltagere:


"Tak for super kursus i sidste uge. Fantastisk med input til nye behandlingsmetoder i ens hverdag."

"Triggerpunktakupunktur baseret på medicinsk forskning. Mere effektiv smertebehandling med akupunktur skal man lede længe efter."

"Jeg vil på det varmeste anbefale jeres kurser."

Kursus i smertebehandling

Vigdis Lysne og Bruno Aamo er oprindeligt uddannede sygeplejersker, og er siden uddannede og certificerede i traditionel kinesisk akupunktur fra China Bejing Acupuncture Traning Centre (Basic og Advanced Course), Bejing.

Moderne triggerpunkt akupunktur lærte vi ved Nordisk Akupunkturhøgskole, Oslo. Fra 1998 drev vi Tromsø Akupunkturklinikk i Norge, en klinik med 50000 konsultationer gennem mere end 14 år. Klinikkens succes’ skyldes de gode resultater med kroniske ogakutte smerter. Fra 2012 har vi drevet Origo Akupunktur ApS i Skanderborg, hvor vi også underviser i triggerpunkter og dry needle teknikker.

Myofascielle triggerpunkter er den hyppigste årsag til smerter i bevæge-apparatet (nakke, ryg, skulder, hovedpine etc.). Triggerpunkter skyldes dysfunktionelle muskler, forårsaget af traumer eller overbelastning. Uden skader, ingen triggerpunkter.

Triggerpunktakupunktur deaktiverer aktiverede muskelfibre og fjerner smerter, det er ikke blot "symptombehandling" som kun giver midlertidig smertelindring. 

Triggerpunktbehandling er baseret på forskningen af de amerikanske læger Prof. Dr. Janet Travell og Dr. David Simons og kræver gode kundskaber i anatomi.

Alle kursus giver grundig indføring i triggerpunkternes fysiologi, samt anatomien i den aktuelle del af kroppen. Der vil være undervisning i praktisk nåleteknik, og deltagere får prøvet ud teknikkerne (på hinanden). Man skal derfor være forberedt på at lade sig behandle i løbet af kursusdagen. Kurserne er åbne for alle, men for at lære nåleteknik, skal man være godkendt som akupunktør.

Kurserne giver RAB-points.


Hængelås på grøn dør

Praktisk information

Vi arrangerer kursus på opfordring. En kursusdag koster minimum 6000 kr (for op til 4 deltagere).

Hvis du er interesseret i et kursus, så se om du ikke kan få med dig et par kolleger. Hvis I er 3 stk med et tema, så finder vi en en dato. Derefter bliver kursus annonceret, så andre også kan tilmelde sig, så at pris kan gå ned til de normale 1500 kr/deltager. Hvis I altså ender med at være mindst 4 deltagere, så er pris per deltager kr 1500 (alternativt splitter I dagsprisen på kr 6 000 mellem jer).

Max 8 deltagere.

Sted: Nis Petersens Vej 5, Skanderborg.
Tid
: kl 9.00 - 15.30. Frokost ca. kl. 12.00 - 13.00
Kontakt:
tlf.: 25 23 23 26, info@origoakupunktur.dk

Pris
er inklusive kaffe/te, men du skal medbringe egen frokost. 

Praktik: praktik i klinikken hos en kollega godkendes af PA som (deler af) de kursustimer man hvert år skal ha for at opretholde medlemskab. Det er også et alternativ til kursus - og meget nemmere at planlægge for den enkelte ...

Pris, kikkepratkik
: gratis hvis du har været på kursus hos os indenfor det sidste år. Hvis ikke: kr 80 per time.

Kontakt:
tlf.: 25 23 23 26, info@origoakupunktur.dk


Lommeur med snirkler