Kursus i smertebehandling

Vigdis Lysne er oprindeligt uddannet sygeplejerske, og er siden uddannet og certificeret i traditionel kinesisk akupunktur fra China Beijing Acupuncture Training Centre (Basic og Advanced Course), Beijing.

Vigdis Lysne og Bruno Aamo, lærte moderne triggerpunkt akupunktur ved Nordisk Akupunkturhøgskole, Oslo. Fra 1998 drev vi Tromsø Akupunkturklinikk i Norge, en klinik med 50.000 konsultationer gennem mere end 14 år. Klinikkens succes’ skyldes de gode resultater med kroniske og akutte smerter. Fra 2012 har vi drevet Origo Klinik ApS i Skanderborg (tidligere: Origo Akupunktur), hvor vi også har undervist i triggerpunkter og dry needle teknikker.

Myofascielle triggerpunkter er en af de hyppigste årsager til smerter i bevæge-apparatet (nakke, ryg, skulder, hovedpine etc.). Når man har smerter i musklerne grundet triggerpunkter, skyldes det at musklerne er belastet og strammes op/forkortes. Det man gør ved triggerpunktakupunktur, er at sætte en nål ind i musklen, til man opnår et hop/"twitch" i musklen, som får musklen til at slappe af, og forlænges igen til sin rigtige længde. 

Triggerpunktbehandling er baseret på forskning af de amerikanske læger Prof. Dr. Janet Travell og Dr. David Simons.


Hængelås på grøn dør

Datoer for kurser, forår 2024


Dato: onsdag 15/5 - 2024, kl 9-15.30

Behandling af smerter i nakke, samt hovedpine ved hjælp af triggerpunkt nålebehandling.

Dato: onsdag 19/6 - 2024, kl 9-15.30

Behandling af smerter i lænd, hofte, nedre del ryg ved hjælp af triggerpunkt nålebehandling.

Fælles for alle vors kursus: 

Praktisk orienteret kursus der du lærer teknikker du straks kan tage i brug i din klinik: veksling mellem anatomi/teori og øvelser gør temaet nemt tilgængeligt.

Der gives en grundig indføring i triggerpunkternes fysiologi, samt anatomien i den aktuelle del af kroppen. Der vil være undervisning i praktisk nåleteknik, og deltagere får prøvet ud teknikkerne (på hinanden). Man skal derfor være forberedt på at lade sig behandle i løbet af kursusdagen.

Den sidste time af dagen bruger vi til spørgsmål til dagens tema, eller andre spørgsmål vedrørende tiggerpunktbehandling.


Max 8 deltagere.

Pris: 1500 kr (inklusive kaffe/te, men du skal medbringe egen frokost)

Sted: Nis Petersens Vej 5, Skanderborg.
Tid
: kl 9.00 - 15.30. Frokost ca. kl. 12.00 - 13.00 (medbringes)

Betalingsbetingelser: 50 % refusion af kursusafgift ved afmelding intil 2 uger før kursusstart. Ingen refusion ved afmelding senere end to uger før kursusstart.

Kontakt: tlf.: 25 23 23 26, info@origoklinik.dk

Kursusbevis: Man får kursusbevis for deltagelse.

Kursus arrangeret på opfordring

En individuelt arrangeret kursusdag koster minimum 6000 kr (for op til 4 deltagere).

Hvis du er interesseret i et kursus, så se om du ikke kan få med dig et par kolleger. Hvis I er 3 stk med et tema, så finder vi en en dato. Derefter bliver kursus annonceret, så andre også kan tilmelde sig, så at pris kan gå ned til de normale 1500 kr/deltager. 

Hvis I altså ender med at være mindst 4 deltagere, så er pris per deltager kr 1500 (hvis det er færre deltagere end 3, er totalprisen kr 6000 for kursuset; hvis det er flere end 3, er prisen kr 1500/deltager).

Max 8 deltagere.

Sted: Nis Petersens Vej 5, Skanderborg.
Tid
: kl 9.00 - 15.30. Frokost ca. kl. 12.00 - 13.00 (medbringes)

Betalingsbetingelser: 50 % refusion af kursusafgift ved afmelding intil 2 uger før kursusstart. Ingen refusion ved afmelding senere end to uger før kursusstart. 

Kontakt: tlf.: 25 23 23 26, info@origoklinik.dk

Pris
er inklusive kaffe/te, men du skal medbringe egen frokost. 

Alle kursus giver grundig indføring i triggerpunkternes fysiologi, samt anatomien i den aktuelle del af kroppen. Der vil være undervisning i praktisk nåleteknik, og deltagere får prøvet ud teknikkerne (på hinanden). Man skal derfor være forberedt på at lade sig behandle i løbet af kursusdagen. Kurserne er åbne for alle, men for at lære  at udføre praktisk nåleteknik, skal man være godkendt som akupunktør/være akupunkturelev, og man skal have en gyldig forsikring for udøvelse af nålestik/akupunktur. 

Kursusbevis: Man får kursusbevis for deltagelse. 


Lommeur med snirkler

Praktik

Praktik i klinikken hos en kollega godkendes af PA som (dele af) de kursustimer man hvert år skal ha for at opretholde medlemskab. Det er også et alternativ til kursus - og meget nemmere at planlægge for den enkelte ...

Pris, kikkepratkik
: kr 80 per time.

Kontakt:
tlf.: 25 23 23 26, info@origoklinik.dk