Kundeudtalelserne nedenfor

er hentet fra vores Trustpilot (den konto er ikke så gammel), vores facebook - og fra vores gæstebog på vores gamle hjemmeside.

Akillessene

Har i en årrække kæmpet med en træls akillessene. Det er nu et overstået kapitel, jeg har en super bevægelighed i den fod nu, efter 4 behandlinger.

Yasmeen

Læs mere

Smerter i benet fra prolaps

Kom med mange smerter i benet fra en prolaps. Efter 1 behandling var der tydeligt bedring.

Er virkelig glad for at have fundet en der har kunne hjælpe mig af med mine smerter.

Anni

Læs mere

Piskesmæld i nakken

Efter ganske få behandlinger med Triggerpunkts-akupunktur er jeg blevet min hovedpine kvit. Jeg pådrog mig et piskesmæld for flere år i siden og er for første gang helt smertefri i nakke og hovede.

Hvor er det skønt!

Lotte

Læs mere

Effektiv og virksom behandling!!

Vigdis og Bruno er kompetente og effektive behandlere, som jeg varmt kan anbefale. De har med triggerpunktbehandlinger fjernet smerter i mit hoved og nakke og senest i ryggen. Flere familiemedlemmer har også haft stor effekt af behandlingen hos Bruno og Vigdis. Min erfaring er at triggerpunktbehandling kan noget særligt effektivt i forhold til stramme, korte, stive muskler som kommer til udtryk som smerter og bevægeindskrænkning.
- Vibeke

Virkelig dygtige akupunktører

Jeg er i behandling for sygdommen ME også kaldet kronisk træthedssyndrom. Jeg startede i behandling hos Vigdis i november 2018. Hun er i behandling en gang om ugen i 1 1/2. Da jeg startede led jeg meget af svimmelhed, kvalme; smerter i ryggen og dårlig mave. Langsomt har jeg fået det meget bedre og jeg har her i september meget få problemer med disse symptomer. Vigdis har et stort overskud til at hjælpe mig både fysisk og psysisk. Uden hendes hjælp havde jeg ikke været på den rette vej til at blive bedre. Jeg har samtidig haft hold i ryggen, som de har hjulpet med, hvor jeg modtog super professionel behandling. Jeg vil anbefale hende og hendes mand Bruno og jeg er dybt taknemmelig for deres store hjælp.
- Josephine

Reduceret smerter efter behandling hos Origo Akupunktur

Jeg har igennem længere tid haft smerter i hovede og nakke, og efter forskellige typer behandling prøvede jeg triggerpunktsakupunktur hos Bruno og Vigdis.
Jeg har nu fået en kombination af triggerpunktsakupunktur og kranio sakral behandling i flere måneder, og smerterne er betydelig reduceret, så de nu ikke hæmmer mig i hverdagen på samme vis som før jeg startede behandlingen.
Både Bruno og Vigdis er meget sympatiske behandlere, som lytter til hvad man siger, og målretter behandlingen herefter.
- Mette

Du er velkommen


til at dele din oplevelse med vores arbejde på 


Trustpilot

og til at følge os på 


Instagram


Siluet med farver

Løbeskader, musearm og skulderskade

Jeg har fået hjælp løbeskader, "musearm" og en 20 år gammel skulderskade. Deres behandling er meget effektiv og giver mig altid straks smertelindring. Efter få behandlinger er mine symptomer væk. Selv min 20 år gamle skade er "kureret".

Jeg kan på det varmeste anbefale Vigdis og Bruno.

Finn

Jeg kan på det varmeste anbefale Origo akupunktur

Efter et fald på ryggen landede jeg oven på min arm, et brækket håndled og store smerter i skulderen med forstrakte muskler og en sene var revet over. Jeg kom til Bruno hos Origo med store smerter og fløjtede på vej hjem.

VH Leon

Behandlingen hjalp allerede efter første behandling.

Tak for god og venlig vejledning om behandlingen, efterfulgt at behandling for nakkesmerter.
Det gav en meget bedre nattesøvn og opvågning uden hovedpine allerede efter første behandling.

Venlig hilsen
Birte

Lændesmerter

Som elitesvømmer fik jeg kun et par uger før et stort mesterskab pludselig kraftige smerter i lænden og var ude af stand til at træne i 8 dage, hvilket var på et særdeles uheldigt tidspunkt. Efter at have hørt om gode erfaringer fra andre, fik jeg en akut tid og behandling hos Origo v/Bruno og Vigdis. Straks efter første behandling var smerterne aftaget og efter yderligere to behandlinger indenfor samme uge, kunne jeg igen træne igennem. Ugen efter deltog jeg uden problemer ved de Jyske Mesterskaber og vandt Guld - helt uden smerter.

En stor tak for hjælpen og jeg kan kun anbefale andre at prøve denne behandlingsform.

Lars

Læs mere

Stress og traumer

Jeg er gennem mange år kommet i Vigdis’ akupunktur-klinik, så da jeg erfarede, at hun havde uddannet sig som kraniosakral-terapeut, var glæden stor, da jeg ved, hvad Vigdis står for.
Omsorg, omhyggelighed og professionalitet. Man føler sig altid mødt og forstået, og Vigdis sætter en stor ære i at hjælpe en med lige netop de vanskeligheder, man har.
For mit vedkommende var det voldsom stress og belastning af både krop og nervesystem efter flere traumatiske hændelser indenfor kort tid, hvilket havde resulteret i, at jeg bl.a. havde uforklarlige nervesmerter, koncentrationsvanskeligheder og et overbelastet nervesystem.
Allerede efter den første behandling fik jeg det bedre, end jeg har haft det i månedsvis.

Faktisk ser jeg nu lyst på fremtiden og tænker, at jeg måske kan komme tilbage til arbejdsmarkedet på normale vilkår igen.

Amalie

Læs mere

Bækkenløsning

Min bækkenløsning plagede mig meget både før og efter at min søn blev født. Legen sagde det kun var hormoner, og at jeg skulle leve med smerterne. Vigdis i Origo Akupunktur forklarede mig hvordan hormonerne laver de slappe ledbånd, men at det er de stramme muskler der giver smerterne. Efter 7 behandlinger er alle mine plager borte, og jeg kan over i købet spille bold med min søn udendørs - det kunne jeg ikke tidligere! Jeg skulle bare ønske jeg hadde gået dit tidligere, så havde jeg kunnet gøre mere sammen med min søn i hans første år!

Anbefales alle der har bækkenløsning.

Grethe

Læs mere

ME-syg

Min datter Josephine er i behandling for sygdommen ME også kaldet kronisk træthedssyndrom. Hun startede i behandling hos Vigdis i november 2018. Hun er i behandling en gang om ugen i 1 1/2. Da hun startede led hun meget af svimmelhed, kvalme; smerter i ryggen og dårlig mave. Langsomt har hun fået det meget bedre og hun har her i juni meget få problemer med disse symptomer. Vigdis har et stort overskud til at hjælpe hende både fysisk og psysisk. Uden hendes hjælp havde hun ikke været på den rette vej til at blive bedre.

Vi vil anbefale hende og hendes mand Bruno og vi er dybt taknemmelig for deres store hjælp.

Anne

Læs mere

Frozen shoulder

Min skulder stivnet fuldstændigt til på foråret og min lege fortalte mig at det var frozen shoulder. Da jeg havde været til en lang række fysio uden at det hjalp noget som helst, sagde han at det nok skulle gå over af sig selv i løbet af de næste 6 måneder.. Det var godt nok så ondt at jeg ikke kunne sove om natten, få på mine klæder selv til morgenen og i det hele taget holde det ud! Et halvt år sådan virket ikke direkte forlokkende! Jeg tog derfor kontakt med Origo akupunktur fordi jeg havde fået dem varmt anbefalet af en ven, og allerede efter første behandling blev musklerne løst op og smerterne betydelig lindret. Efter 5 besøg var der bare lidt nedsat bevægelighed og nogle små smerter tilbage. Efter 10 behandlinger passer jeg igjen mit arbejde og spiller igen tennis uden problemer af noget slag. Tak for at jeg slap for 6 måneder med det helvede min lege foreslog som ”behandling”!

Rasmus

Læs mere

Øget livskvalitet efter smertebehandling i ryg, hals og hoved

Øget livskvalitet med akupunktur
Jeg har i lang tid været plaget med smerter i ryg, hals og hoved, og jeg kan bekræfte at smertebehandling med akupunktur er virkningsfuld, og den har forbedret min livskvalitet betydeligt. Uden den smerte-behandling ville jeg være senge-
liggende det meste af tiden, og havde i lang tid behov for regelmæssig behandling for at holde mig ude af sengen. Nu føler jeg at smerterne og spændingerne slipper mere, og er meget glad for at jeg fik den behandling af Bruno og Vigdis, som er fremragende akupunktører med god indstilling!

Anonym

Læs mere

Piskesmældsmerter

Origo akupunktur har hjulpet mig helt fantastisk meget!
Jeg styrtede med min hest først i april 2016, og pådrog med en slem hjernerystelse og et piskesmæld...
Efter 8 behandlinger hos Bruno er piskesmældssmerterne stort set væk!
Derudover, så er det et dejligt sted at komme og så fantastisk søde mennesker!

Alle burde høre om Origo akupunktur!

Malene

Læs mere

Frossen skulder

Efter lang tid med en frossen skulder er smerterne nu væk!
Efter 10 mrd med en frossen skulder er smerterne nu efter 12 behandlinger væk. Det er skønt at finde en alternativ til operation og komme af med alle smerterne.

Jeg er så taknemmelig - mine bedste anbefalinger videregives hermed.

SWK

Læs mere

3 af 3 smertefrie patienter

Som min søn på 25 siger: helt fantastisk oplevelse og ikke mindst lindring. Vi er nu 3 i familien, som har gået til behandling hos kiropraktor, massør, fysioterapeut men er aldrig blevet smertefri. Jeg selv og min gamle far på 88 blev smertefri efter 1-2 behandlinger. Min søn har fået 4 behandlinger og er nu smertefri. Hvis du vil leve uden smerter, kan vi kun anbefale Origo akupunktur. 3 smertefri patienter ud af 3 er da ikke så ringe en score. Desuden er det rigtig venlige mennesker, man mødes af.

Anne

Læs mere

Arm og skulder

Efter mange behandlinger med massage - spise piller osv mod de smerter, jeg havde i min højre arm / skulder, men uden resultat, søgte jeg efter en anden behandling og fandt ORIGO. Efter 3 behandlinger, kunne jeg tage min laptop op af tasken - holde om mælke kartonen, uden svie og smerter. Ja styrken kom hurtigt tilbage i armen, da det ikke længere var forbundet med smerter at bevæge den. Jeg kan nu dyrke min Karate og vandski uden problemer.

Michael

Smerter og hold i ryggen væk

Efter et færdelsuheld hvor jeg blev påkørt af en bil, hvilket resulterede i et brækket kraveben og hold i ryggen. Valgte jeg at tage kontakt til Origo Akupunktur, da jeg af omtale havde hørt at deres behandling både var smerte lindrende og kunne afhjælpe hold i ryggen. Efter tre behandlinger i løbet af 7 dag var både smerter og hold i ryggen væk.

Karen

Læs mere

Nældefeber

Tusinde tak til Vigdis og Bruno for super god behandling. Efter 6 mdr. med nældefeber, uden ændring og opgivet af det almindelige system, skulle der prøves noget andet. 5 behandlinger med klassisk kinesisk akupunktur og en klar forbedring. Nedsatte symptomer og en stærk nedgang i medicinering.

Mine bedste anbefalinger også til andet end smertebehandling.

Pia

Læs mere

Hovedpine og migræneanfald

Jeg har i det meste af mit liv levet med hovedpine og meget kraftige migræneanfald, som i en længere periode blev afhjulpet med betablokkere. Ved migræneanfald (som jeg stadig fik på trods af daglig indtagelse af betablokkere), får jeg Relpax, Imigran, stærk sovemedicin, nogen gange også en morfinindsprøjtning, til at afhjælpe anfaldene.
Når jeg får hovedpine eller migræneanfald, stammer det altid fra nakkesmerter i højre side af min nakke. Hvis jeg ikke har disse pokkers nakkesmerter, ville jeg aldrig have hovedpine eller migræne.
Nu har jeg været i Dry Needle Triggerpoint behandling hos Origo Akupunktur (behandlet af Bruno Aamo) i 1 måned, 6 behandlinger. I den sidste måned har jeg kun haft hovedpine 1 gang, som kunne afhjælpes med 2 TREO.
Resultatet af Bruno's Dry Needle Triggerpoint behandling er intet mindre end fantastisk og jeg er overbevist om at jeg allerede nu kan sige at jeg er hjulpet rigtig godt på vej til at få nedsat mine hovedpine/migræneanfald, måske helt fri for dem. Jeg er meget optimistisk efter kun 6 behandlinger.
Lider du også af hovedpine og migræneanfald som jeg, så gør dig selv den tjeneste at bestille en tid hos Origo Akupunktur hurtigst muligt.

De venligste hilsener, Michael

Læs mere

ME-syg

Jeg fik tilbage i 1996 ME efter en uopdaget blindtarmsbetændelse med abcess. Jeg fik først min diagnose i begyndelsen af 2016. På dette tidspunkt var jeg blevet så syg at min fysiske og kognitive kapacitet var på et minimum. Selv de mindste aktiviteter resulterede i at jeg blev sengeliggende i dage/uger. Start 2016 til april 2018 tilbragte jeg meget af tiden i sengen eller i hvileposition, og de få kræfter jeg havde blev brugt på de mest basale ting. Jeg mistede mit arbejde, mit sociale liv var ikke eksisterende og jeg havde stort set alle de klassiske ME symptomer konstant. Min restitutionstid efter selv små aktiviteter var meget lang. 
Maj 2018 startede jeg hos Origo akupunktur v/Vigdis Lysne i Perrin behandling kombineret med akupunktur. Den første måned gik det faktisk værre. Mine influenza symptomer, halsproblemer og muskelsmerter blev forværret, men herefter gik det fremad. Jeg har nu efter 5 måneders behandling opnået en væsentlig forbedring af min funktionsevne. Min energi er forbedret og jeg bruger væsentlig mindre tid i sengen. Min restitutionstid er også blevet kortere. Tidligere kunne små fysiske aktiviteter resultere i at jeg blev sengeliggende i uger. Nu klarer jeg som regel at restituere indenfor nogle dage og jeg kan eksempelvis godt klare en lille el-cykel tur og spille lidt klaver - det havde været utænkeligt for 1 år siden. Jeg har også været på en lille ferie - det er mange år siden jeg har prøvet det.
Perrin technique består af en kombination af behandling med kosttilskud, massage, cranio sacral terapi og øvelser som man skal lave flere gange dagligt. Vigdis kombinerer hendes store viden om akupunktur med dette. Som "patient" kræver Perrin technique motivation og disciplin og det er en langvarig proces. Ihht til hans bog kan jeg forvente at skulle være i behandling 2-3 år før den optimale effekt er opnået. Det er ikke en lineær kurve hvor det bare går fremad. I takt med at kroppen afgiftes går det også af og til ned af bakke. Uden Vigdis som guider mig gennem de perioder og hjælper med smertelindring ville jeg ikke kunne klare det. Jeg har fortsat ME og der er lang vej endnu. Jeg ved ikke om jeg kan blive helbredt, men min livskvalitet er allerede væsentlig forbedret og det giver håb om at jeg med hjælp fra Vigdis og Perrin technique kan opnå yderligere forbedringerne.

Hanne

Læs mere

Hælsporer

Jeg har i nu 4 år til tider været igennem et smertehelvede da jeg på min tidl. arbejdsplads fik mig en hælspore. Jeg har ofret rigtig mange penge på sko, indlæg og forskellig såler. jeg har utallige gange gået på tæer eller på siden, grædt mig selv i søvn når det dunkede i fødderne, da alt virkede uoverskuelig og ligemeget hvad jeg gjorde var der ingenting der hjalp. På sygehuset fik jeg det råd at jeg skulle finde et andet arbejde og sætte mig ned i ca. 3 år og så var der en chance, da de ikke opererer mere. Bandagisten sagde at de kunne måske afhjælpe smerterne LIDT ved hjælp af indlæg, og hvor mange der skulle laves kom an på mine sko.....
 
Ved et tilfælde falder jeg over et indlæg på facebook, hvor ORIGO bliver anbefalet. jeg var desperat og ringer dagen efter, kommer til med det samme, og jeg havde rigtig ondt den dag. Jeg møder en utrolig rar og lyttende mand .. Bruno... han sagde at han kunne hjælpe mig med smerterne, men at jeg skulle forberede mig på der måske skulle en del behandlinger til da jeg havde gået med det så længe. Han gav sig god tid til at forklare hvad forskellen er på alm. akupunktur og triggerpunkter som de benytter. Uha op på briksen, og jeg skal lige hilse og sige at jeg kunne mærke nålene, men ikke engang et sekund, med det resultat at alle mine smerter var forduftet, jeg var chokeret. Smerterne kom igen dagen efter, men det havde han sagt de ville og at jeg ville være øm, ja tak jeg har nu fået ca. 10 behandlinger ialt med ca. 3-4 dage imellem og har været stort set smertefri i nu 14 dage. forskellen på før og nu er at før når smerterne først var der så slap de ikke igen, og nu er de væk samme dag . jeg kan ikke takke ORIGO og Bruno nok. Vi har nu lavet den aftale at hvis smerterne kommer igen og varer mere end 2 dage kommer jeg igen og får en behandling. Husk og lyt til hans anbefalinger mht. belastning af fødderne og mærk selv hvilke sko der er bedst.
 
De får de bedste anbefalinger: kan ikke beskrive følelsen af pludselig at kunne stå i kø i et supermarked uden at få ondt.

Lene

Læs mere

Lændesmerter

Startede på triggerpunkt akupunktur med den indstilling at det sikkert ikke virkede. Inden 1. behandling, havde jeg voldsomme smerter i lænden og store problemer med at rejse el. sætte mig. Efter de første 3 nåle, var jeg stadig øm, men mobil. Efter yderligere 3 behandlinger var alle smerter væk og jeg kan igen træne Aikido m. høje kast og rullefald, helt uden problemer med ryggen. En stor tak til Bruno for en yderst kompetent og virksom behandling.

Mine bedste anbefalinger

Henning

Læs mere

20 års smerter er en saga blot

Jeg blev hurtig af med mine mangeårige smerter efter at jeg begynte at gå til Vigdis og Bruno i Origo Akupunktur. Ikke meget udenomssnak der: man ønskes blidt velkommen, men så er det ret i behandling, og de går så ret på sag at man kan gå ud kort tid efter med reducerede smerter! Det er intet mindre end imponerende. Nu har jeg haft 12 behandlinger, og 20 års smerter er en saga blot.. Hvad skal man sige - efter alle de år med træning, knækning og øvelser til ingen nytte.

Wenche

Læs mere

Hoved, skulder, knæ og fod

Jeg har igennem mere end et årti bøvlet med massiv hovedpineproblematik. Behandlinger hos Bruno og Vigdis har afhjulpet dette i sådan en grad, som intet andet har - tro mig - jeg har afprøvet mange former for behandling. Og både min mand og datter har fået effektiv hjælp med henholdsvis langvarig smerte i skulder og akutte smerter i skulder, fod og knæ.

Vibeke

Mere bevægelighed efter første behandling

Helt fantastisk oplevelse. Mere bevægelighed end jeg har haft i mange år, efter første behandling.

Mette

Hold i lænd

Efter et voldsomt hold i lænden, fik jeg anbefalet origo akupunktur. Må sige at det er overraskende hvordan det hjalp efter bare en behandling.. Nu efter fire besøg. Er min lænd, ryg og nakke som ny.. Har ikke haft brug for smertestillende medikamenter nu i 14 dage. Tusind tusind tak

Lise Marie

Læs mere

Arm, skulder og nakke

De har fjernet mine smerter i min arm og skulder samt nakke som jeg har haft i mange år. Det danske sundhedsvæsen kunne ikke hjælpe mig.

Lars

Diskusprolaps

God hjælp til diskusprolaps
Har de sidste 15 år døjet med diskusprolaps hvor det kommer i perioder. De sidste 5 år med tiltagende konstante og oftere smerter, samt begrænsninger i min sportsudøvelse. Bruno fortalte at han ikke kunne fjerne prolapserne men at han kunne hjælpe med at løsne op for de muskler der er med til at fastholde træk i ryggen og at dette sikkert ville hjælpe på mine smerter. Og det har hjulpet. Allerede efter 1. gang var der mærkbar bedring. Jeg har fået 7 eller 8 behandlinger og skal nok have 2 mere og så er jeg færdig. Og med færdig mener jeg at jeg ikke går rundt hver dag og har større eller mindre smerte i ryggen og jeg har fået en stor bonus fordi jeg igen kan lave rotationer i kroppen og sidebøjninger som jeg kunne for 15 år siden og det er bare dejligt i forhold til lettere sportsudøvelse. Håber at prolapserne kan trække sig tilbage med tiden, nu hvor musklerne ikke er spændte mere og at jeg kan begynde at løbe som jeg kunne tidligere. Ups - og så kan jeg nu køre bil i op til en time uden at få rigtig træls ondt i ryggen eller et halvt sovende ben - Så jeg er ikke bare tilfreds, jeg er meget tilfreds og kan kun anbefale Bruno og Vigdis.

- Mvh Henrik, Skanderborg

ME-syg

Jeg blev ME-syg allerede i ungdommen, efter en hård runde mononucleose. Jeg er en af dem der har forsøgt en masse, og noget af det har da også hjulpet mig lidt på vej. Inden jeg begyndte hos Vigdis var det aktivitetstilpasning og energiøkonomisering der gav mest livskvalitet, og det gjorde mig også, meget langsomt, en lille smule bedre. Jeg har forsøgt kosttilskud i alle varianter gennem årene, efterhånden må det være kommet op i en størrelsesorden der nærmer sig et lille østeuropeisk statsbudget … igen: noget har gjort lidt, det meste har ikke rykket mig særlig meget.
Så var det anderledes med behandlingen hos Vigdis. I tillæg til min ME, kom jeg med en ”tennisalbue” jeg var ved at kunne fejre sølvbryllup sammen med, og nakkesmerter/hovedpine der lavede daglige, små, smertehelveder …
Efter et års behandling er jeg nu ude af sengen en større del af dagen, end jeg er i den: det har ikke hændt siden før jeg som 17-årig blev syg! Min hovedpine blomstrer op når jeg gør for meget, og det samme gør min tennisalbue, men ingen af delene plager mig til daglig, mere. Og det gør resten af processen og behandlingen lettere: at slippe af med nogle smerter, gør det lettere at forholde sig til ME-symptomerne.
Det sværeste er at overholde halvpartregelen – det er bare SÅ svært ikke at veksle ind al bedring i mere aktivitet! Jeg har gjort det, flere gange, og hver gang kommer der tilbagefald. Men jeg er blevet dygtigere til at klare at begrænse aktiviteten, så det kan gå hurtigere fremad.

Iris

Læs mere

Nakke, skulder, skulderblad, lænd og balle

I 12 år har jeg haft smerter i nakke, skulder, skulderblad, lænd og balle i højre side. Jeg har gået til rheumatolog, kiropraktor, zoneterapi, massage, manuel medicin, fysioterapi mm. I sommer læste jeg en annonce om Origo Akupunktur og besluttet at prøve det som sidste udvej. I efteråret har Bruno behandlet mig, og jeg har mange dage uden smerter. I følge Bruno er jeg et vanskelig tilfælde, og han behandler mig stadig. Jeg er meget taknemlig over hans store indsats, og der er bedring for hver gang, så det har været meget tilfredsstillende!

Kirsten

Læs mere

Dårlig ryg

Hej Bruno og Vigdis

Har gennem mange år døjet med en meget dårlig ryg. Stærke lændesmerter der til tider strakte sig ned i benene. Min hverdag var præget af at jeg dagligt måtte tage smertestillende medicin. Efter at være startet med triggerpoint akupunktur behandling hos Jer her jeg ikke rørt smertestillende medicin i over en måned.

Jeg er svært tilfreds med behandlingen, tak!

T

Læs mere

Smerte-behandling og kranio sakral-behandling

Jeg har gået til Bruno og Vigdis mange gange, og deres service er super god. Som en der træner karate, så er der ofte steder der kommer til at gøre ondt; knæ, albuer, nogle gange også ryg, bare for at nævne nogle få, og Origo Akupunktur er altid til stor hjælp.

I starten var det deres triggerpunkt-akupunktur der hjalp mig meget med smerter, men den seneste tid har de også hjulpet med kraniosakral-behandling, da Vigdis har taget en kraniosakral-uddannelse. Nu er en fremragende behandling blevet om muligt endnu bedre!

5 stjerner uden tvivl :-)

Sune

Ryg-problemer

Jeg kan varmt anbefale origo akupunktur. Jeg har haft problemer med ryggen i mange år og gået til både fysioterapeuter og kiropraktorer men uden at blive smertefri. Efter 3 mdr behandling ved origo har jeg haft lange perioder uden smerter overhovedet.

Malene

Læs mere

Nakke og ryg

En krop som en totalt spændt flitsbue. Det er en HELT FANTASTISK behandlingsform Bruno og Vigdis kan som er uovertruffen mod smerter og 'overspændte' muskler - jeg har nu fået en del behandlinger og er på vej ud af et mangeårigt smertehelvede - nu med uden de daglige hovedpiner, absolut bedre nakke og ryggen begynder også at slippe de mange kroniske spændinger - hvis bare alle med kroniske smerter ville forsøge tror på der er en vej ud på den anden side og et nyt liv uden smerter vil dukke op - DEN dag vil jeg føle mig let som en engel prøv det.

Dorthe

ME-syg

Vigdis Lysnes behandling har hjulpet mig meget. Jeg har fået behandling i ca et år, og jeg kan nu klare meget mere end inden jeg startet. Jeg har fået triggerpunktbehandling for mine smerter, Kranio Sakral-behandling og akupunktur mod andre symptomer (bl.a. dårlig mave og kvalme). Jeg har også fået en speciel massage man gir ved ME, og nogle øvelser jeg selv skal gøre dagligt. Det har vært meget godt at få løst op musklerne en gang per uge, og øvelserne hjælper til at jeg ikke stivner så meget til igen som før. Det gør at jeg kan gøre mere end jeg kunne før, fordi jeg har mindre smerter.
Jeg fungerer længere tid ad gangen, end før, og eftervirkningerne efter for meget aktivitet bliver mindre. Det er vigtigt at man holder tilbage på aktivitet, og derfor skal man bruge halvpart-reglen. Det vil sige, at man max gøre halvdelen af det man tror man kan klare. Reglen skal sikre at man får hvilet sig nok. Jeg er desværre ikke så dygtig til at følge den regel – der er er så mange ting jeg gerne vil, at det tit bliver til at jeg strækker strikket for langt. Måske ville jeg blevet hurtigere bedre hvis jeg fulgte reglen bedre, men sådan er det. Og det er uanset så dejligt at kunne være mere ude af sengen og ude af huset uden efterfølgende at kollapse, som jeg tit gjorde før.

Sif

Voldsomme rygsmerter

Jeg har nu gennem mange år kæmpet med voldsomme rygsmerter. Flere år er gået med medicin, fysioterapeuter og træning. Intet har kunnet fjerne smerterne. Fik kontakt via en ven kontakt til Origo akupunktur. Først var jeg lidt skeptisk overfor at behandle stærke smerter med nåle. Stor var dog overraskelsen da jeg allerede efter første behandling kunne mærke en effekt. Origo arbejder med at ramme den muskel der smerter, og det virker.

Er nu igang med et behandlingsforløb, og føler mig meget godt behandlet.

Torben

Læs mere

Overbelastningsskade i skulder

Jeg har haft en del smerter i højre skulder pga en overbelastnings skade. Fik en henvisning til fysioterapeut, som først kunne tage mig ti dage senere. Kontaktede Bruno som indtil videre har givet mig tre behandlinger med rigtig god effekt, så fysioterapeuten er nu aflyst.

Helle

Læs mere

Smerter i fødder, ben, baller og ryg

Jeg har i snart 6 måneder haft smerter i begge fødder, ben, baller og ryg som senere hen begyndte at påvirke mit nervesystem. Jeg har prøvet utallige behandlinger af både osteopat, fysioterapeut, fodspecialist, blokade-behandlinger og intet har hjulpet i sådan grad som denne triggerpunkts behandling, som jeg nu er påbegyndt. Allerede efter første behandling kunne jeg mærke en stor forskel og jeg har indtil videre kun fået fire behandlinger. Jeg er langt fra færdig, men er meget glad for den fremgang, som jeg er begyndt at kunne se og mærke.
Bruno og Vigdis er nogle virkelig søde og dygtige mennesker, som forstår at gøre dig tryg.

Jeg kan kun give dem min varmeste anbefaling.

Kristine

Lyskenskade

Fik en rigtig grim lyskenskade, med smerter i hofte, ben og mave. Bruno fik hurtigt lokaliseret at den egentlige årsag til smerterne var en eller anden aduktor (eller lignende) Efter flere behandlinger, efterfulgt af strækøvelser, er der klare forbedringer. Nu er jeg stort set smertefri, og kan komme i gang med genoptræning af området.

Kan varmt anbefales.

Torben

Læs mere

Tennisalbuer

Efter at have haft tennisalbuer i mange år prøvede jeg Origo. 4-5 behandlinger og det er væk. Det bedste jeg nogensinde har prøvet.

Kan varmt anbefales.

Erik

Læs mere

Færre smerter, velfungerende krop

Jeg har rigtig gode oplevelser med behandling hos Origo. Jeg har haft flere forløb hos Vigdis gennem årene. Vigdis er meget lyttende og god til at omsætte symptomer til behandling. Jeg har fået meget færre smerter og en mere velfungerende krop.

Jeg kan varmt anbefale Origo.

Tove

Smerter i ryg og bækken

Jeg har i flere omgange fået behandling for smerter i ryg og bækken. Det har været med stor succes, således at jeg har fået færre smerter og blevet mere mobil.

Kan varmt anbefale triggerpunkter

Inger

Musearm

Min musearm havde plaget mig i mere end et år (og jeg havde haft en mængde fysio-timer uden at det hjalp det mindste) da jeg gik til Origo Akupunktur for at få hjælp. Og det fik jeg skam! Efter 9 behandlinger er alle smerter borte.

Anbefales!

Ann 

Læs mere

Nakke- og skuldersmerter

Tænk sig, hvis jeg havde kendt til Origo Akupunktur for længe siden. Men bedre sent end aldrig. Det er så skønt at fornemme at pinen i nakke og skulder er på retur.

Kan varmt anbefales.

Gitte

Tennisalbue

Tennisalbue gennem 20 år blev fjernet ved 2 behandlinger

Erik

Læs mere

Varmeste anbefalinger

Fremragende behandling og har hjulpet mig et utal af gange.

Mine varmeste anbefalinger.

Mvh Michael

Øget bevægelighed

Mine varmeste anbefalinger til Origo akupunktur. Vigdis og Bruno er meget kompetente og effektive behandlere. Øget bevægelighed og smertelindring gør en kæmpe forskel!

Mvh Vibeke

Smerter i skulder og nakke

Døjede med smerter i skulder og nakke i flere år. Efter få behandlinger var smerterne meget mindre, og til sidst helt væk.

Anbefales!

Geir

Frossen skulder

Efter mange måneder med smerter pga frossen skulder er jeg nu smertefri efter 8 ugers behandling.

Jeg sender hermed mine bedste anbefalinger.

Susanne

Læs mere

Ondt i nakke og hoved efter luftvejsinfektion

Jeg har haft meget ondt/hold i nakken + ondt i hovedet i 6 uger efter luftvejsinfektion. 6 behandlinger, 2 x ugentligt hos Bruno har hjulpet utrolig meget.

Mads

Altid en fornøjelse

at komme forbi Bruno til et Kvartals tjek.

Kan kun varmt anbefale et smut forbi så du kan få " LÅST " kroppen op ..

Lars

Origo Akupunktur virker

Er blevet behandlet og det virkede.

KW

Rygsmerter, fiberskader og ME

Jeg har fået hjælp til rygsmerter, fiberskader i armene og frem for alt min ME. Jeg har gennem Perrin behandling og akupunktur hos Origoakupunktur fået reduceret flere af mine ME symptomer væsentligt således at jeg i dag er i stand til at opretholde et væsentligt højere aktivitetsniveau og har en øget livskvalitet.

Hanne

Professionel behandling der virker

Bruno er god til at spørge ind til problemet og fortælle hvad han tænker er årsagen, så man forstår hvad og hvorfor der behandles som der gør.

Rita

Meget dygtige behandlere og effektiv behandling

Jeg har altid haft noget bøvl med ryggen. For 5 år siden havde jeg store smerter i lænden og kunne højst gå 100 meter, før jeg skulle hvile og strække ud, fordi mit ben sov og det gjorde ondt. Jeg havde fået at vide, at det var en begyndende diskus prolaps. Det blev behandlet væk på et par måneder.

Hvis du går rundt med vedvarende smerter et sted (ryg, skulder, mave, ben...), så kan du få løsnet de muskler der sidder og rykker dig “skæv” i kroppen, så det gør ondt.

Gør dette FØR du lader dig scanne og opererer osv... Det er fantastisk effektivt.

Lisbeth

Farvel til spændingshovedpine og migræneanfald

Jeg har har igennem det meste af mit liv lidt af hovedpine og kraftige migræneanfald, som har være behandlet med Relpax v. anfald og daglig betablok medicin som forebyggelse. Mine hovedpiner og migræneanfald kommer ALTID fra nakkesmerter.

Jeg hørte tilfældigt om Origo Akupunktur og læste op på deres behandlingsform (for mit vedkommende Dry Needle Akupunktur).

Allerede efter 4-5 behandlinger kunne jeg mærke en klar forbedring i hovedet og her 2 år efter kan jeg med glæde sige at jeg har haft 4 migræneanfald (normalt 12-14 pr. år). Nu får jeg generelt 1 behandling om måneden, som holder alle symptomer nede.

Min konklusion er at lider du af spændingshovedpine og-/eller migræne så opsøg Origo Akupunktur, de vil med allerstørste sandsynlighed kunne hjælpe dig. Vigdis og Bruno er super dygtige behandlere.

De største anbefalinger herfra.

De bedste hilsner,
Michael Fogh

Aller bedste anbefalinger

Jeg vil give de aller bedste anbefalinger af Origo og Bruno som har været min behandlinger. Er 200% sikker på hans søde kone er lige så knald dygtig med deres baggrund og erfaringer.

Jeg kom til klinikken ved en tilfældighed ved onlinesøgning af alternative behandlinger af pollenallergi med akupunktur...og må sige jeg er dybt imponeret. For første gange i to årtier siden jeg var 21 år har jeg for andet år fået 4 behandlinger over 14 dage og igen begyndte El og Hassel at drysse.
Jeg har ingen symptomer haft af betydning og normalt bure jeg mig inde og er ulidelig at overhovedet at være til. Tager ingen medicin i år heller.

En livsglæde på denne tid er året kan jeg slet ikke huske hvordan var for 23 år siden. Den har jeg fået retur. Ville ønske at jeg have vist dette for mange år siden.

Kan ikke takke jer nok...🇳🇴🇩🇰 Det er norsk magi.

Jannie

Meget glad

Meget glad for at bruge denne service.

Christoffer

Trygt og professionelt

Trygt, professionelt og en mærkbar ændring til positiv siden med de udfordringer jeg har brug for hjælp til. Vil til enhver tid anbefale Origo og i særlig grad Vigdis.

Mette

Meget positiv oplevelse og effektfuld…

Meget positiv oplevelse og effektfuld triggerpunkt behandling mod smerter. Kan bestemt anbefale Origo Akupunktur.

Pernille

Effektiv behandling

Behagelig atmosfære og de var meget imødekommende. Jeg henvendte mig pga spændingssmerter og kunne mærke en effekt af akupunkturen efter første behandling.

Ditte

Effektfulde behandlinger

Vi har haft en fantastisk effekt af at besøge klinikken, hvor vi er blevet behandlet af begge indehavere.

Inden vores besøg hos dem, har vi været meget langt omkring i det etablerede offentlige sygehusvæsen, og det var skønt at finde magien, som kunne indre vore smerter.

De kan varmt anbefales af hr og fru Jensen

Har kun godt at sige, og gode resultater fra Origo!

Jeg har fået triggerpunkt hos Origo når jeg har haft ondt/været stiv i både ryg og nakke. Det lykkedes altid at få løsnet op og blive gjort mere fleksibel samt smertereduceret med det samme i problem området. Kan klart anbefale deres behandling!

Morten

Hurtig smertelindring ved tennisalbue

PGA arbejde og træning har jeg døjet med smerter i albuen og underarmen. Da det var værst kunne jeg knapt lukke hånden. Efter få behandlinger ved Bruno kunne jeg give at fast håndtryk og smerterne var hurtigt aftagende.

Hver gang jeg kommer der, forbløffes jeg over hvor enkel behandlingen med triggerpunkter ser ud og hvor effektivt det er.

Frederik

Meget hurtig bedring sammenlignet med alt andet som jeg har prøvet

For to uger siden fik jeg voldsomme smerter og akutte 'neurologiske' symptomer fra lænd og hofte og blev akut indlagt på sygehus. I forvejen har jeg multiple skader i bevægelsesapparatet. MR-scanning viste ikke noget alvorligt. Jeg fik hurtigt tid hos Bruno. Tilliden til hans ekspertise var der direkte. Det er ikke tit det sker for mig. Han opdagede hurtigt hvorfra symptomerne og smerterne kom fra. Triggerpunktsterapi gav resultat allerede efter den første behandling. Jeg har prøvet mange slags behandlinger, men har ikke oplevet så hurtig og dybgående lindring som med dette.

Anbefaldes virkelig!

Hjördis

Lindring af nakkesmerter og hovedpine

Allerede efter første behandling hos Bruno kunne jeg mærke en markant lindring af mine ellers mere eller mindre konstante nakkesmerter og hovedpinen, der fulgte med. I takt med flere behandlinger har jeg opnået langt større fleksibilitet i nakken, og har meget nemmere ved at klare de lange arbejdsdage foran computeren uden at ende med nakkesmerter og hovedpine. Origo har virkelig kompetente og behagelige behandlere. Jeg kan kun give mine kraftigste anbefalinger - det er hele turen fra Aarhus og tilbage igen værd hver gang!

Louise

Hælsmerter

Jeg har været på klinikken to gange hos Bruno og mærket trikkerpunktbehandlingens gunstige effekt på mine hælsmerter. Tak. Det kommer til at virke, tror jeg.

Svend

Søvnbesvær

Efter 2. behandling havde jeg for første gang i meget lang tid en rigtig god nattesøvn, hvor jeg dagen efter havde markant mere energi og ingen træthed. Fantastisk. Skal have 3. behandling mandag😊

Ulla

Hurtig effekt

Hurtig effekt sammenlignet med alt andet, meget høj faglighed, stor erfaring og meget godt til at lytte til én. 😊

Mads

Tennisalbue

Havde længe gået med en tennisalbue, alle råd havde ingen effekt, derfor søgte jeg en alternativ mulighed. 5 behandlinger ved Bruno og jeg var smertefri 🙏.

Mine bedste anbefalinger til Origo Klinik.

Med venlig hilsen
Keld

Helbredelse

Efter pludselig opstået alvorlig sygdom, blev jeg inden for den første uge, behandlet af Vigdis. Behandlingerne medførte, at jeg kom mig hurtigere over forløbet end gennemsnittet.

Jeg kan varmt anbefale Vigdis' behandlinger samt hendes varme, omsorgsfulde og kompetente væremåde.

Nonny

Yderst kompetent og effektiv behandling

Yderst kompetent og effektiv behandling af mine smerter i højre lår/lægmuskler, markant bedring allerede efter 1'ste behandling!

Mine bedste anbefalinger!

Søren

Professionel

Virker utrolig professionel

Søren

God kompetent behandling

Jeg har fået 3 behandlinger på en meget øm iskias muskel i ben og lår, og har opnået en mærkbar bedring.

Kan give klinikken min bedste anbefaling

Omik

Helt fantastisk hjælp

Helt fantastisk hjælp, som gjorde at jeg allerede efter 1. behandling var næsten smertefri. Kan klart anbefales.

Ann

Effektiv akupunktur

Det er ganske imponerende hvordan Bruno kan fjerne smerter. Jeg er af to omgange nu blevet fri for smerter, først i skulderen og sidenhen i nakken, og kommer gerne igen en anden gang:-)

Mette

Triggerpunkt-behandling

Jeg har gennem de seneste to måneder været til triggerpunkt-behandling hos Bruno. Allerede efter få behandlinger var der mærkbar forbedring, og nu er jeg næsten smertefri efter 1 år med mange smerter. En lindring som ikke kunne opnås gennem fysioterapi.

Mange anbefalinger af klinikken og denne behandlingsform.

Nina

Anbefales

Kan på det kraftigste anbefale at søge hjælp her. De er rigtig dygtige, og man kan være sikker på at de siger til hvis ikke de mener de kan hjælpe. De er der for patienten, ikke kun for at tjene penge.

Har selv fået hjælp til forskellige problemer

Kenny

Super dygtig og kompetent behandling!

Super dygtig og kompetent behandling! Har fået behandling for smerter i hælen, og de er gode grundige til at forklare hvad de gør og hvorfor. Mine smerter har fortaget sig på meget kort tid, selv om det er en gammel skade.

Lise

Forståelse

Dejligt at møde Vigdis og blive behandlet med stor forståelse for netop mine specifikke problemer.

Og dejligt når det hjælper.

Kirstine

Kan kun anbefale denne klinik

En rigtig god klinik, hvor der bliver taget hånd om ens problemer med smerter, har nu været der 2 gang, og min smerter i ryggen er nu næsten halveret, glæder mig til de er helt væk igen, så man kan få fri bevægelse igen

Carsten

Outstanding

Outstanding. Vanvittig teknisk forståelse hvor du mærker forskel med det samme!!!

Jesper

Suværen

Jeg mødte frem med en total frosset skulder - øm som en byld. Det løsnedes på 3 behandlinger til et helt acceptabelt niveau. Suveræn orientering om, hvad der foregik undervejs. Sært at mærke de nærmest elektriske stød, som nålene gav i de enkelte ømme, låste muskler.

Mine varmeste anbefalinger
Erling